Internettavisen for boklesere
Egenannonse
Bokavisen søker to nye bokanmeldere
Bokavisen ønsker å utvide vårt anmelderkorps med to nye anmeldere. Disse vil få hvert sitt hovedområde, men kan også anmelde andre typer bøker. Våre anmeldere velger i hovedsak selv hvilke bøker de ønsker å anmelde.

Lyrikkanmelder. Vi søker en diktelsker som kan anmelde norsk og oversatt lyrikk.

Barnebokanmelder. Vi søker en som kan anmelde barnebøker, helst de fleste aldersgrupper, men dette er ikke noe absolutt krav.

Skjønnlitteratur, krim og sakprosa. Vi har allerede gode anmeldere innenfor disse kategoriene, men vi er likevel åpne for nye anmeldere av andre bøker enn lyrikk og barnebøker.

Bokavisen honorerer for tiden ikke bokanmeldelser. Du vil imidlertid få flere goder som anmelder for Bokavisen. Du vil selvsagt motta gratis anmeldereksamplarer av bøkene. Du vil få verdifull skrivetrening og profesjonell tilbakemelding på dine anmeldelser.

Kontakt Bokavisens redaktør Bent Johan Mosfjell dersom du er interessert i å anmelde bøker. Det beste er en kortfattet presentasjon til bent [på] bokavisen.no. Spørsmål kan rettes til samme email eller til redaktøren på 97 78 06 72 (på kveldstid).