Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Aktuell viltkokebok og nye bøker om norsk JUL
Pressemelding fra Damm
Av Bent Johan Mosfjell, 13. September 2006, kl. 8.43

Nå er jaktsesongen i full gang. Kan du tenke deg noe bedre enn et fantastisk viltmåltid?

Aktuell kokebok nå: Viltkokeboken

En bruksbok med cirka 180 oppskrifter
Småvilt, storvilt og fugl
Både klassiske og nye oppskrifter, i gryte, wok og på grillen
Gir også råd om slakting og oppdeling av viltet
Super kokebok for jegere og alle som jakter på smaksopplevelser i butikkenes hyller og frysedisker
Kr 269,-

Julebøker

Julefeiringen er den største og viktigste familiehøytiden vi har i Norge.

Damm byr på en rekke nye bøker som inneholder alt du trenger for å ivareta og føre videre juletradisjonene:

Aase Strømstad: Norsk julemat

Dette er praktboka for alle som er glad i julens matgleder og som gjerne vil vite mer om hvordan julemattradisjonene har utviklet seg i Norge.

Innledningsvis forteller Kari-Bjørg Vold Halvorsen ved Norsk Folkemuseum om mangfoldet av julemattradisjoner som har eksistert i Norge: Fra det gamle bondesamfunnets og borgerskapets matskikker --med lokale varianter, til vår tids julematskikker hvor stadig flere spiser litt av det meste.
Aase Strømstad gir deg oppskriftene til alle julens gode matretter: Alt av bakst, kjøtt, fisk, desserter, julegodter og drikke – deilige fristelser!
Oppskrifter på julemat fra de andre nordiske landene er med i eget kapittel.

I salg 23/10

Kr 227,-

Pernille Faye: Knas - deilige sprø pepperkakefantasier

Kilovis av fargesprakende ideer og inspirasjon, tiltakslyst og moro!

I salg 20/11
Kr 227,-


Helene S. Lundberg: Fint til jul

Dette er boka til deg som gjerne vil kose deg i førjulstiden med å lage fine ting til jul. Her finner du dekorative julestrømper med en ny vri, personlige julekort, lekre juledekorasjoner, morsomme ideer til gaveinnpakningen og mye mer. Alt er vist med tydelige forklaringer og nydelige bilder, du ser fort hva du trenger og hvordan du skal gå fram. Det meste i denne boka kan alle klare å lage, selv uten forkunnskaper. Og naturligvis kan også barna delta – de kan for eksempel lage sine egne julekort.

I salg:2/10, Kr 259,-

Karen Elise Lindberg: Juleideer

Juleideer er en innholdsrik og variert bok med mange teknikker og temaer som dekker adventstiden og julen. I boka får du masse tips til koselige hobbyprosjekter som store og små kan glede seg over. I julen er det ekstra morsomt å kunne vise frem et fint pyntet hjem med personlig vri på adventskalender, julelys, julestrømper, borddekking osv. La kreativiteten blomstre, og du får en flott start på høytiden!

I salg 16/10

kr 273,-

Pia Buusmann: Julens dekorasjoner

Denne boka er laget for alle som har lyst til å lage noe selv til jul. Derfor er det dekorasjoner og oppsatser i alle vanskelighetsgrader, fra det enkle til det mer avanserte. De er laget av både friske og tørkede materialer, og er egnet til å spre julestemning i og utenfor boligen. Noen lages med friske blomster som får tørke, og som med tiden får et helt annet uttrykk.

Du finner tradisjonelle adventskranser, men også flere kranser og dekorasjoner med mer utradisjonelle farge- og materialvalg. La deg gjerne inspirere til å sette ditt eget preg på dekorasjonene

I salg 20/11

Kr 273,-

Minner også om Birger Sivertsens store praktbok Norsk jul, som kom i salg i 2004.

Alle setter vi pris på god, gammeldags julefeiring. Denne boka inneholder alt du trenger for å ivareta og føre videre juletradisjonene. Her blir du minnet om alle gjøremål og skikker fra adventstiden setter inn til over nyttårsfeiringen. Du finner et forråd av tips, råd og inspirasjon om aktiviteter med barna, om alt som er hyggelig å stelle i stand – enten det er julepynt og lysestøping, julebakst og julemat eller julesanger og juleleker – alt det vi i Norge forbinder med julehøytiden.

Kr 399,-


Del denne pressemeldingen på: