Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Bjørnevisdom. Hemmeligheter fra skogen
Pressemelding fra Lille Måne
Av Kari Hagen, 21. September 2006, kl. 9.18

Bjørnevisdom
Hemmeligheter fra skogen
Lothar Seiwert

Bjørnevisdom.jpgLa hver dag bli en mer lykkelig dag!

Bli med inn i skogen, blant dyrene, og lær litt enkel og klok hverdagsfilosofi! Bjørnene er skogens vise dyr som lærer de andre dyrene - reven, bien, uglen, hjorten og haren - hvordan de skal finne harmoni og livsglede. Alle sliter de nemlig ofte med ulike typer stress og mangel på tid og lykkefølelse, i likhet med oss mennesker. I Bjørnevisdom kan du, gjennom fabelens form, lære å avsløre dine egne stresselementer og å takle dem bedre. Slik blir hverdagen lykkeligere! Her blir du også kjent med bjørneuret, som er delt inn i 14 jevnt fordelte økter. Uret organiserer hverdagen slik at man får plass til alt - både jobb, matpauser, venner, familie, avspenning og lek.
Lothar Seiwert er Tysklands mest etterspurte veileder innen Tidsplanlegging og har solgt over 3 millioner eks. av sine bøker. Bjørnevisdom er hittil oversatt til 11 språk.

"La bjørnene med sin klokskap og sine gode råd hjelpe deg å mestre hverdagen bedre!"


Del denne pressemeldingen på: