Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Kunnskapsforlaget velger Emo som spilldistributør
Med distributør og effektive rutiner er Kunnskapsforlaget svært fornøyd med sin nye avtale
Av Kari Hagen, 26. September 2006, kl. 6.19

box.jpg
Kunnskapsforlaget har de siste årene satset stort på utvikling av norske kunnskapsspill. Den populære På boks- serien er allerede på god vei til å etableres som en populær merkevare.

box1.jpg
– Vi er svært glade for distribusjonsavtalen med Emo. Forhandlere får nå kun èn distributør å forholde seg til, og Kunnskapsforlaget kan konsentrere seg om å videreutvikle nye, morsomme og spennende spillkonsepter for barn og voksne, sier markedssjef i Kunnskapsforlaget Anette Espeli.

Emo er den største distributøren av spill i Norge og opplever stor vekst. Avtalen mellom Kunnskapsforlaget og Emo vil komme forhandlerne til gode gjennom effektive bestillingsrutiner og rask levering av nye varer.

– På boks- serien er et spennende spillkonsept, som vi tror vil ta betydelige markedsandeler. Vi ser avtalen som en bekreftelse på at Emo bidrar til en rasjonell og effektiv verdikjede, til glede for både produsent og forhandler, sier salgs- og markedsdirektør i Emo Espen Orderud.


Del denne pressemeldingen på: