Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Sirkelen sluttes i tiende og siste bok om Fredric Drum
Cappelen har sendt oss pressemelding.
Av Bent Johan Mosfjell, 8. September 2006, kl. 7.05

Sirkelen er sluttet: Rødsonen

Tiende og siste bok i Gert Nygårdshaugs krimserie om Fredric Drum

Jan Vennali, norsk representant for Regnskogfondet, blir funnet hodeløs i kaiområdet i Tanjung, en by på Ny-Guinea. Og ikke lenge etter dukker kroppen til den norske etterforskeren som blir sendt ned for å oppklare mordet opp. Også hodeløs. Skarphedin Olsen er neste mann ut. Han overtaler nevøen, Fredric Drum, til å bli med til Tanjung som er et mareritt av fuktig hete, lovløse tilstander og fattigdom. Lyssky forretningsmenn bedriver ulovlig eksport av fredet tømmer, og regnskogsaktivistene har skaffet seg en rekke mektige fiender.

På Ny-Guinea trykker en tømmerarbeider desperat på nødknappen idet han ser et menneske festet til en tømmerstokk nærme seg sagbladet. Arrangerte villsvinkamper skal få fatale følger. Og det var i Ny-Guineas hemmelighetsfulle jungel at Fredrics oldefar, Skarphedins bestefar, forsvant for mange år siden.

I denne tiende romanen om Fredric Drum og Skarphedin Olsen sluttes sirkelen. Gert Nygårdshaug har skapt en imponerende krimserie som elegant bringes til ende med Rødsonen.

Les hele serien for første gang eller på nytt!
De ni tidligere bøkene utgis nå i pocket. Kr 99,-
Hele serien er dermed tilgjengelig i bokhandelen.


Del denne pressemeldingen på: