Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Sverre M. Fjeldstads biografi og andre nyheter
Pressemelding fra Schibsted forlagene
Av Bent Johan Mosfjell, 14. September 2006, kl. 8.36

Mitt liv i villmarka av Sverre M. Fjelstad

Biografi om zoologen, dyrefotografen og forfatteren Sverre M. Fjelstad, kjent av et stort publikum både i og utenfor Norge. De fleste kapitlene i boken skildrer våre hjemlige villmarker med deres natur og beboere. Men forfatteren tar oss også med på spennende eventyr inn i Afrikas, Asias og Amerikas villmarker. Kapitlene i boken er fra forfatterens tidligere og nyere naturopplevelser og er valgt ut i samarbeid med Erling Ulstrup.

Kr 339,- Innbundet • ISBN 10: 82-516-2209-3

Jack - et slags liv av Trond Hansen

En gripende og rystende fortelling om feilplassering, overgrep og sviktende omsorg i Norge på 50-og 60-tallet. Dette er historien om norske myndigheters behandling av et lite barn uten nettverk og annen støtte rundt seg. Det handler om mennesket Jack. Om alkoholikeren Jack. Om kjeltringen Jack. Om et tapt liv som kunne ha vært helt annerledes om forholdene hadde blitt lagt til rette.

Kr 285,- Innbundet • ISBN 10: 82-516-2250-6

Norrøne guder og gudinner Av Lars Magnar Enoksen

En kortfattet, oversiktlig og lesevennlig bok om nordiske guddommer. Her er de aller mest kjente som Odin, Tor, Frøya og Frøy – men også de mindre kjente – som legekunstens gudinne Eir, den blinde guden Hod, bølgenes mor Rån og skiløpingens gudinne Skade. Det handler om kraftfulle og respektinngytende skikkelser, og er spennende lesning! Hver skikkelse blir presentert med en kort tekst og forfatterens egne illustrasjoner.

Kr 198,- Innbundet • ISBN 10: 82-516-2273-5 • Oversatt av Helga Kyvik


Del denne pressemeldingen på: