Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
A-ha-roman solgt til Tyskland
Pål H. Christiansens roman Drømmer om storhet er solgt til tyske Rockbuch Verlag.
Av Kari Hagen, 9. Desember 2006, kl. 9.18

Boken fikk stor oppmerksomhet da den kom ut i Norge i 2002, mye på grunn av at en av romanens bipersoner er Paul Waaktaar Savoy, og at hovedpersonen Hobo Highbrow er beundrer av popgruppen a-ha. a-ha-fans fra 25 land uttrykte den gang interesse for å lese boken på sitt eget språk, og Tyskland blir altså først ut.

Rockbuch Verlag utgir særlig biografier om grupper og enkeltartister i musikkverdenen, men har den senere tid også utgitt flere romaner der forholdet til musikk har en sentral betydning, slik som John Mendelssohns Warten auf Kate og Mark Spitz Wann nur, wenn nicht jetzt.
Utgivelsen av Pål H. Christiansens roman er en videreføring av denne satsingen.

Drømmer om storhet planlegges utgitt våren 2007 på det tyske markedet.
Oversettelsen gjøres av Christine von Bülow, mens Gabriele Haefs engasjert som konsulent.


Del denne pressemeldingen på: