Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Los-Reinert feirer jul
Pressemelding fra Cappelen
Av Bent Johan Mosfjell, 1. Desember 2006, kl. 18.09

Los-Reinert bor på en øy på sørlandskysten sammen med mor, far og farfar. I denne boken får vi høre om alle juleforberedelsene på øya. Det skal bakes og slaktes og farfar må ut og trekke torsk som de skal spise på julaften. Alle sammen må være med når de skal lage pepperkakehus. Los-Reinert og farfar lager julegaver i snekkerbua og så må de jo ut og finne et fint juletre.

Innimellom forteller farfar om hvordan de feiret jul i gamle dager. Los-Reinert synes tiden går veldig sakte, men endelig kommer julaften. Han får mange fine gaver, men det er en av gavene har blir spesielt glad for.

Bøkene om Los-Reinert fra norsk kystkultur har skapt interesse og trukket med seg andre kunstarter. Los-Reinert er blitt dukketeater, det er laget en musikal og CD med sangene fra denne musikalen.

Kr 199


Del denne pressemeldingen på: