Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Silkeormdrømmer: Sent, men godt!
Pressemelding fra Omnipax
Av Bent Johan Mosfjell, 19. Desember 2006, kl. 1.06

SilkeormdrømmerÅsa Gan Schweders debutbok ”Silkeormdrømmer” er endelig på markedet, og har allerede fått svært positiv omtale i Adresseavisen.

Boka forteller om mor og datter som lever litt på siden av storsamfunnet. En dag dukker den gamle kinesiske poeten Li Po opp, og blir en del av familien. Sammen med Li Po opplever Josefin en sommer full av undring og oppdagelser.

Schweders debut er usedvanlig sterk, med en vakker fortelling og nydelig språk for den som tar seg tid til opplevelsen. ”Ei bok som kan gå fra hjerte til hjerte, og forbli der inne” sier Morten Haugen i Adresseavisen.

ISBN 8253029543
Innbundet 180 s. kr 238,-
OMNIPAX


Del denne pressemeldingen på: