Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Statsråd Brustad vil hjelpe smertepasienter
Thorleif Næss sendte boken sin til Brustad
Av Bent Johan Mosfjell, 29. Desember 2006, kl. 21.35

Pressemelding fra Commentum Forlag:

I boken ”Helseløs og rettsløs” beskriver nakkeskadde Thorleif Næss hvordan han i 13 år har kjempet for å få behandling for skadene sine. Kampen har stått både i helsevesenet og rettsvesenet, dog uten resultat.

Nå får han imidlertid drahjelp fra politisk hold. I et brev fra helse- og omsorgsminister Sylvia Brustad, lover ministeren å følge opp det dårlige behandlingstilbudet smertepasienter møter i norsk helsevesen.

I brevet står følgende:

Kjære Thorleif Næss

Du skal ha takk for at du sendte oss boka "Helseløs og rettsløs". Jeg tror den kan gi et nyttig perspektiv for helsepersonell som arbeider med denne pasientgruppa.

Jeg vet at mange nakke-skadde og kroniske smertepasienter opplever å ha et vanskelig liv. Dette er en pasientgruppe som må bli tatt på, alvor, og det må finnes et godt behandlingstilbud for dem. Jeg har derfor engasjert meg i dette og vil folge opp et bedre behandlingstilbud for smertepasienter overfor sykehusene våre.

Lykke til videre.

Med vennlig hilsen

Svlvia Brustad

Mer informasjon om boken ”Helseløs og rettsløs” finnes på følgende lenke: http://www.commentum.no/default.asp?id=6176&t=1077&c=93


Del denne pressemeldingen på: