Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Kart, guider og turbøker
Vårens nyheter fra Cappelen Litteraturs kartredaksjon
Av Bent Johan Mosfjell, 22. Januar 2007, kl. 8.41

Rolf Bakke og Ivar Dyrdal: GuideNorge - Markedets mest komplette reiseguide for Norge!
Guiden inneholder kort og konsis informasjon om norske tettsteder uten bruk av kompliserte symboler og mystiske forkortelser. Den er lett å finne frem i. Stedene omtales i alfabetisk orden, med opplysninger om kommunikasjoner, overnatting, festivaler og andre begivenheter, severdigheter og muligheter for aktiviteter i skog og fjell, på sti og løype
Ut: Ultimo mars

NYHET: Ny serie med storbyguider:
HØYDEPUNKTER i Roma, Praha, Barcelona, Paris, London og New York
En ny form for veiviser med de mest sentrale opplysningene om hver by. Serien starter med hele 6 utgivelser. Dette er en utbrettbar brosjyre og kart i ett, solid utformet med laminert overflate, suveren for langweekend-turisten som bare vil orientere seg om det viktigste av hoteller, restauranter, shopping og severdigheter. Gode sentrumskart med norsk tekst.Liten og hendig, plastet foldeguide på norsk, med kart og beskrivelse til de viktigste attraksjonene i byen. Perfekt for weekend-turer. Koster halvparten av konkurrerende reiseguider.
Ut: Primo mai

ØIVIND WOLD: PÅ SYKKEL TIL FJELLS - 40 TURER UTENOM ALLFARVEIFjellet i Norge har et utall ubrukte veier som egner seg ypperlig til sykling. Forfatteren ønsker å presentere en del mindre kjente turer i fjelldistriktene våre for å inspirere andre syklister til å prøve nye ruter og områder. Flere av turene går i områder med relativt store turistmål eller store hytteområder med en antatt stor målgruppe for boka. Gode oversiktskart. Egen del om forberedelser til sykkelturer. Dette er en flott bok for alt fra ”den normalt sporty” feriesyklisten til sykkelentusiastene som søker mer spesielle turopplevelser.
Kr 249,-
Ut: Ultimo mars

NYHET! Norges første veikart spesiallaget for motorsyklister!
CK13 MC Motorsykkelkart Norge

De beste MC-strekningene er framhevet med egen farge så det er enkelt å planlegge MC-turer og -ferier utenom de kjedeligste og mest trafikkerte hovedveiene. Symboler for campingplasser og andre overnattingsmuligheter. Trykket på vannfast plastmateriale og brettet til et format som passer de fleste tankvesker på markedet
Kr 149,-
Ut: Medio mars

NYHET! Best i baksetet! Bilatlas for store og små
Dette er den komplette boken for familier på biltur i Norge. Den er nyttig som bilatlas for foreldrene, barna kan følge med på hvor turen går, og alle får en mengde morsomme aktiviteter med på ferden. Bilatlaset er basert på Cappelens bestselger "Bilatlas Norge", og har i tillegg avmerket og beskrevet et hundretalls familieattraksjoner langs veien. Med boken følger den artige lydboka "Kumatpakkene" av Bjørn F. Rørvik, som gir en fantasifull og underholdende forklaring til de hvite silosekkene man passerer ute på åker og eng.
Illustrert av Birgitte Kolbeinsen.
Kr 168,-
Ut: Medio mars

NYHET! Cappelens Barneatlas
Dette er et spennende og fargerikt atlas for barn. Alle land i verden er vist i enkle, forståelige og fargerike kart. Kartene er rikt illustrert med fargesymbol og fargebilder. En kort og lettlest tekst, sammen med små faktabokser, gir barna den informasjonen som trengs for de ulike landene og verdensdelene.
Kr 228,-
Ut: Primo mai

NYHET! CK 76 Bilatlas Østlandet med bykart og CK 77 Bilatlas Vestlandet med kart over Bergen og Stavanger
Det er planlagt i alt fire kartbøker som skal dekke hele Norge. Møre og Trøndelag med Trondheim kom ut i fjor. Bøkene har en annen inndeling enn hovedkartserien over Norge og inneholder i tillegg detaljerte kart over de største byene i hver landsdel.
Kr 179,- pr bok
Ut: Medio mai

Oslokartboka 2007
2000 nyheter! Et referanseverk for alle hjem, syklister, turister, privat- og yrkessjåfører. Registeret har hele 25 000 navn! Omfatter Stor-Oslo med hele Akershus og Drammen-regionen.
Kr 199,-
Ut: Ultimo januar

NYHET! Henning Ertzeid: Oslo sentrum Panorama
I serien Cappelens bykart: En gave, en souvenir, et minne – et helt unikt Oslokart – sett med kunstnerøyne. Flerspråklig. Kan også fås som veggkart.
Kr 99,-
Ut: Medio juni

Oslo sentrum bykart 2007-2009 CK 59, revidert utgave - Årets begivenhet for Oslo-beboere!
Her finner du siste nytt om utbyggingene i Bjørvika og på Filipstad og de nyeste Grønland-kvartalene med gater og plasser oppkalt etter folk som Joachim Nielsen og Jens Evensen. Navnendringer på utesteder er selvsagt med. I tillegg en rekke severdigheter, kafeer og restauranter som ikke er med i Michelin-guiden eller i vanlige turistbrosjyrer. Verdens mest detaljerte bykart er oppdatert fram til vinteren 2007!
Kr 69,-
Ut: Ultimo april

Utvidet Oslo bykart CK 61
Oslo er en by i rask utvikling. Dette avspeiles i en kraftig utvidelse av Cappelens kart over Oslo indre by. Særlig mot øst er mange nye bydeler kommet med. Kartformatet er forstørret, slik at det nå blir plass til hele Ring 3 fra Radiumhospitalet til Ryenkrysset i den samme store målestokken 1:10 000. Store bydeler som Ekeberg, Manglerud, Bryn, Løren, Teisen, Økern, Bjerke, Tonsenhagen, Grefsen, Nydalen, Montebello, Bestum, Skøyen og hele Bygdøy er bedre gjengitt enn på noe tidligere bykart.

Kartet har selvfølgelig enveiskjøringer og bommer - og register på baksiden. Dette er et lettlest, men innholdsrikt kart som gjør det enkelt å finne fram i Oslo!
Kr 89,-
Ut: Primo mars

Ny utgave av Stort Bilatlas Norge - CK 15
En ny utgave av den markedsledende klassikeren fra Cappelens kart ! Cappelen har i over 40 år utgitt Norges ledende bil-og turistkartserie, og i Stort bilatlas får du alt på ett brett. 40 000 navn i registeret, en detaljert målestokk på 1:325 000 og et prisbelønnet kartdesign. Årets utgave er gjennomrevidert med alle nye veiprosjekter inntegnet. Nyhet: Alle godkjente snøskuterløyper i Troms og Finnmark er for første gang tatt med på et veikart!
Kr 239,-
Ut: Medio mars

Full revisjon i 2007 av CK1, Sør-Norge sør og CK 2, Sør-Norge nord, CK 12, Norge i ett samt CK 13, hele Norge.

Utvidet kart over Lofoten og Vesterålen vest – CK 52.

Cappelen utgir nå ny utgave av turistkartet over et av Norges mest besøkte turistområder, Lofoten. Vestre del av Vesterålen er også med, slik at både nåværende E10 og den nye Lofast-forbindelsen tydelig vises. Kartet har detaljerte by- og tettstedskart med veinavn, overnattingssteder og severdigheter. Dette gjelder steder som Ballstad, Gravdal, Henningsvær, Kabelvåg, Leknes, Melbu, Reine, Sortland, Stamsund, Stokmarknes, Svolvær, Sørvågen og Å. I tillegg er det naturligvis oversiktskart over hele Lofoten, med hovedsykkelveier, veiavstander og severdigheter. Tegnforklaring og omslag er på hele fire språk!
Kr 99,-
Ut: Ultimo mai

NYHET! Jotunheimen fjellkart - CK 45, rev. utg. - nå produsert på miljøvennlig ”plastpapir”!
Dette er den niende reviderte utgaven av Cappelens klassiske jotunheimenkart. Nytt på årets utgave er DNTs kvistaruter til vinterbruk, samt at det trykkes på miljøvennlige ”plastpapir" som gjør kartet vannfast og uslitelig.
Kr 119,-
Ut: Ultimo mars


Del denne pressemeldingen på: