Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Skrev bok på bare tre uker!
Fanget av Miriam Desiré Sundbye
Av Bent Johan Mosfjell, 2. Januar 2007, kl. 14.31

Pressemelding fra Forlaget Norske Bøker:

FangetMiriam Desiré Sundbye er en noe uvanlig forfatter. Hun har skrevet i mange år og drømmen om å skrive bok var vel aldri langt unna, likevel overrasket hun mange da hun klarte å skrive debutromanen sin på mindre enn tre uker.

Hun kontaktet Forlaget Norske Bøker med en spennende og fengende bokidé, og etter det var det bare å sette seg til å skrive. Hun bestemte seg for ikke å fortelle noe om planene sine til verken venner eller familie, overraskelsen var derfor stor da hun kunne presentere det ferdige resultatet, bare to måneder etter første kontakt.

Fanget er en gripende og spennende beretning om en kvinnes desperate kamp for livet og kjærligheten. Til tross for den korte skrivetiden har hun klart å lage en svært spennende og fengende historie. Dette er en bok det er vanskelig å legge fra seg.

Om boken:

Annika sitter i bilen på vei mot Sørlandet når hun forstår at noe er galt – alvorlig galt. Hun kjenner smaken av frykt i munnen, og hun hører et hvinende hyl – hennes egen indre stemme som skriker i fortvilelse ...

Fanget er en spenningsroman som handler om en av menneskets største utfordringer: frykten – frykten for uvissheten og døden.

Den handler om hvordan man kan gjenvinne kontrollen over sitt indre – og miste den igjen. Boken gir også et unikt innblikk i kjærlighetens styrke og mot.

Fanget er en gripende og spennende beretning om en kvinnes desperate kamp for livet og kjærligheten.

Om forfatteren:

Miriam Desiré Sundbye, født 15.03.1975.
Forfatteren har tidligere skrevet en lang rekke dikt og noveller.
Fanget er hennes debutroman.

Nøkkelopplysninger:
Tittel: Fanget
Forfatter: Miriam Desiré Sundbye
ISBN: 82-8112-074-6
Pris kr: 298,-
Stivbind


Del denne pressemeldingen på: