Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Vil du bli slank, glad og røykfri
Med julegildet bak oss var denne kanskje på sin plass?
Av Bent Johan Mosfjell, 3. Januar 2007, kl. 17.58

Her følger pressemelding på tre nye ”helsebøker” fra Schibsted Forlagene:

Slankedagboka - Slankebok for mennSLANKEDAGBOKA - Slankebok for menn
Av Åse Kringlebotn

Finn veien til et lettere liv ved hjelp av gode oppskrifter, daglig oppmuntring og nyttige tips fra ernæringsfysiolog Åse Kringlebotn!

Anders (47) la på seg 30 kilo på 3 år, med god grunn – men noe måtte gjøres!
Sammen med samboer og ernæringsfysiolog Åse Kringlebotn, startet han en fire måneders kamp mot kiloene. Nå er han lykkelig tosifret igjen, og med langt bedre helse.

Er du også en tøffing, som det har blitt litt for mye av? Slank deg sammen med Anders og du vil dag for dag få svar på spørsmål som dukker opp underveis, i tillegg til oppskrifter og gode tips – alt under ernæringsfysiolog Åse Kringlebotns gode veiledning.

Det finnes ingen trylleformel som kan gjøre det lettere for deg å gå ned i vekt, mener Åse. Det eneste som gjelder er å spise færre kalorier enn du bruker.

Om forfatteren
Åse Kringlebotn (født 1956) er utdannet ernæringsfysiolog fra Universitetet i Oslo. Hun var i 12 år ansvarlig for ernæringsinformasjonen i Tine Norske Meierier. Siden 1992 har hun vært daglig leder av Opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt. Hun har medvirket i en rekke matprogrammer på radio og TV og har holdt mange kurs og foredrag om mat og ernæring. Åse Kringlebotn er forfatter av en rekke bøker; både lærebøker om ernæring og en rekke kokebøker.

Bokens data:
Kr 149,-, heftet, ISBN 978-82-516-2323-0

Røykfri - Du kan slutte å røykeRØYKFRI - Du kan slutte å røyke
Av Annika Dopping

Iblant kan nøkkelen til røykfrihet faktisk handle om selvrespekt. At du av hele ditt hjerte virkelig kan føle at du er verd å være røykfri. At du fortjener det!

Ofte sier vi at vi skal ”unne” oss en sigarett. Som om det var en gave vi skjemmer oss bort med istedenfor noe som belaster kroppen vår. Ville vi si det samme til et barn? Unn deg nå en sigarett. Et barn består av kjøtt og blod, akkurat som oss. Likevel ville vi aldri drømme om å skjemme bort barnet på en slik måte. Du fortjener røykfrihet like mye som et barn.

Om forfatteren
Annika Dopping (1956) er fysioterapeut, fjernsynsprodusent, journalist og grunnlegger av produksjonsselskapet Doppovision. Hun er født i Stockholm, og har stor erfaring når det gjelder tobakksspørsmål etter å ha sittet i ledelsen for ”En Rökfri Generation i mange år.

Bokens data:
Kr 98,-, heftet, ISBN 978-82-516-2317-9


Slank og glad med GB-metodenSLANK OG GLAD med GB-metoden
Fiona Hunter og Susannah Blake

GB-metoden er nøkkelen til varig vekttap og god helse!

Det hersker ikke lenger tvil om at maten vi spiser har viktig og varig virkning på helsen og velværet – og på vekten. Kostholdet har alltid spilt en avgjørende rolle for at vi skal hold oss friske og sunne. Og det er ikke bare energinivået, humøret og vekten maten har betydning for – den maten vi spiser påvirker også vår risiko for å utvikle en rekke helseproblemer senere i livet, blant dem hjerte- og karlidelser, kreft, diabetes og høyt blodtrykk.

Butikkene bugner av sunne matvarer, men mange av oss lever et travelt liv, uten tid til å spise ordentlige, balanserte måltider. Dette til tross for all tilgjengelig informasjon om kosthold og ernæring, og mange av oss er fortsatt forvirret når det gjelder hva man bør og ikke bør spise.

Slank og glad er basert på den nyeste forskningen og avmystifiserer begrepene GB og GI og hjelper deg til et sunnere kosthold. Her er ingen innviklede regler for matkombinering og kaloritelling, ingen matvaregrupper sløyfes, og du trenger ikke å sulte eller pine deg etter strenge regler. I stedet er dietten utrolig enkel å følge, og maten kunne ikke smakt bedre.

• GB-metoden hjelper deg til å sette sammen et sunnere og mer variert kosthold baser på GI (glykemisk indeks)
• 180 oppskrifter på retter til frokost, lunsj, middag og desserter gir tusenvis av diettkombinasjoner.
• Alle rettene er fargekodet etter hvilken næringsverdi de har.
• Gå ned i vekt – lett og sikkert
• Reduser faren for hjertesykdom
• Du holder blodsukkernivået i balanse
• Spis deg til helse og energi

Bokens data:
Kr 249,-, spiralinnbundet, ISBN 978-82-516-2308-7, Schibsted Forlagene 2007


Del denne pressemeldingen på: