Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Kari Jaquessons siste bok solgt til Sverige!
Det svenske forlaget Forum förlag har kjøpt rettighetene til Kari Jaquessons siste bok "10 minutter til en sterkere rygg og litt flatere mage".
Av Bent Johan Mosfjell, 19. Februar 2007, kl. 10.24

Pressemelding fra Cappelen:

Forum har tidligere utgitt Jaquessons bok ”10 minutter til en sprekere kropp” i Sverige.

10 minutter til en sterkere rygg og litt flatere mage

- Når du er sterk i kroppens senter er det ikke så lett å velte deg overende - verken fysisk eller psykisk, sier Kari Jaquesson, som nå er Kari klar med nok en trenings- og velværebok.

I denne boken presenterer trimdronningen og forfatteren en rekke 10-minuttersprogrammer som styrker mage og rygg. Ved å følge programmene vil du både se, kjenne og måle resultatene etter ganske kort tid. Bruk dem som supplement til annen trening som turer, sykling, svømming og annet som får forbrenningen på høygir! Er du allerede sporty og godt trent, vil du merke at andre aktiviteter går lettere når du er sterkere i mage og rygg!

Kari Jaquesson (44) er treningsinspirator, kursleder, videoinstruktør og spaltist. Hun er bl.a. kjent fra TV-programmene ”God morgen, Norge”, ”Tjukkholmen”, ”Slankekrigen” og ”Et lettere liv”. Hun har tidligere utgitt Hurra, jeg er gravid! (Cappelen 2000) og 10 minutter til en sprekere kropp (Cappelen 2004). Se hennes webside www.trimtram.no.

Cappelen Fitness :
Kari Jaquesson
10 minutter til en sterkere rygg og litt flatere mage
Fotografier av Nicolas Torrence
119 s.
Ib.
Kr 299,-
Cappelen


Del denne pressemeldingen på: