Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Årets første Prosa utgis i dag!
Norges største litteraturtidsskrift har som alltid godt bokstoff og saker til debatt og oppfølging!
Av Bent Johan Mosfjell, 12. Februar 2007, kl. 9.51

Pressemelding fra Prosa:

Fra innholdet:

Aslak Nore spår litterær sakprosarevolusjon i Norge
- les hans artikkel, som konkluderer med "10 punkter for en ny litterær journalistikk i Norge" - i tidsskriftet eller på nett. Se også dagens Aftenposten og hør Kulturnytt på NRK P2.

Hva mener Geir Mork og William Nygaard om bokbransjen?
Espen Søbyes artikkel "Sehesteds løver lammes. Om framtida for norsk bokbransje" i Prosa 05/06 startet en bred debatt i Bok-Norge -- i aviser, radio og på et debattmøte med bransjetoppene og kulturministeren i november 2006. Prosa har utfordret de to toppsjefene på Sehesteds plass til å gi hver sin analyse av samtid og framtid i norsk bokbransje. Her er svarene. Se også dagens Dagbladet - og hør debatt mellom William Nygaard og Geir Mork på Kulturnytt nå før kl 0900 - -eller på nettradio.

Mari Lending om nye, norske arkitekturbøker
"Også boklig sett er det en god tid for arkitekturen i Norge. Til tross for en lav kritisk beredskap i forlagene er det de siste årene blitt publisert flere arkitekturutgivelser enn på lenge. Men oppgavene som gjenstår er store, både tematisk og teoretisk", mener Mari Lending.

Mina Gerhardsen om optimismetrenden i politikken
"Framtidsoptimismen er i ferd med å entre historien igjen. Spørsmålet er om bøker som denne gir inspirasjon eller fører til desillusjon," skriver Mina Gerhardsen - om Thomas Hylland Eriksen og Halvor Finess Tretvolls Kosmopolitikk.

Minibiografi om Francis Sejersted

Mange aktuelle anmeldelser og annet bokstoff - i Norges største litteraturtidsskrift - Prosa. Fra 2007 har vi økt opplaget til 6700!


Del denne pressemeldingen på: