Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Barnebøker på hotell
Gyldendal Norsk Forlag inngår samarbeid med Norlandia
Av Bent Johan Mosfjell, 26. Mars 2007, kl. 8.34

Pressemelding fra Gyldendal:

Gyldendal Norsk Forlag inngår samarbeid med Norlandia

Gyldendal Norsk Forlag og Norlandia Hotels & Resorts har inngått en samarbeidsavtale som kommer de yngste hotellgjestene til gode. På Norlandias 32 hoteller og ferieanlegg i Norge vil man til påske finne barnebøker på de fleste av hotellkjedens familierom.

Barn har behov for å fylle tiden på hotell på en helt annen måte enn voksne. Bøker er et tilbud Norlandia håper vil fenge og aktivisere de små. Å lese bøker er også en hyggelig aktivitet å gjøre sammen med mor eller far -og Norlandia er opptatt av at konseptet skal gi kvalitetstid for familien.

Gyldendal Norsk Forlag tilbyr et bredt spekter av flotte boknyheter, spennende serier og velkjente leseropplevelser. De aller yngste barna vil gjennom enkle pekebøker få oppleve Ole Brumms verden, mens de barna som kan lese selv kan glede seg over både hestebøker, bøker om ”Rampete Robin” og spennende fantasy-fortellinger. Bøkene passer for barn i alderen 0-12 år og vil være et helårstilbud.

- Vi er glade over å ha fått i stand et samarbeid med Gyldendal om å tilby barnebøker til utlån for våre gjester. Bøker gir leseglede og er et viktig supplement til vårt tilbud til barnefamilier, sier administrerende direktør i Norlandia, Roar Ingdal.

- Bøker hører hjemme på en arena hvor familier har god tid og anledning til å hygge seg sammen. Derfor er det naturlig å tilby bøker på hoteller rundt omkring i landet, sier Eva Thesen, redaksjonssjef i barne- og ungdomsbokredaksjonen i Gyldendal.

Fra før består Norlandia Family av leker fra Fisher-Price, brettspill fra brettspill.no og aktivitetstilbud ved det enkelte hotell.


Del denne pressemeldingen på: