Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Marit Gran Ilseng: Ridderrøysa
Påskegrøss fra 9 – 14 år
Av Bent Johan Mosfjell, 18. Mars 2007, kl. 10.42

Pressemelding fra Imprintforlaget:

RidderrøysaTil Ridderrøysa er det knyttet fortellinger om overnaturlige hendinger. Hver torsdagskveld rei ridderen ut av gravrøysa og forsvant ut i vannet nede ved stranda, ble det fortalt. Røysa er sannsynligvis fra vikingtida eller de siste par hundreåra før, står det på oppslaget ved røysa inne i skogen.

Egil og Stian er i Sandefjord med mamma og Hans, og Egil ser fram til flere uker sammen med sommerferiekameratene sine. Men lillebror Stian henger på som en klegg, og vil være der de store guttene er. Men tør han være med når de utforsker den nifse Ridderrøysa?

Frittstående fortsettelse av Den hvite damen på loftet (2006)


Del denne pressemeldingen på: