Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Mordet på Crazy Katie
Ny spenningsserie!
Av Bent Johan Mosfjell, 1. Mars 2007, kl. 7.53

Pressemelding fra Cappelen:

Mordet på Crazy Katie
Et mysterium fra Echo Falls

Peter Abramhams har tidligere skrevet kritikerroste krimbøker for voksne. Trilogien fra Echo Falls er hans første bøker for unge lesere.

Ingrid Levin-Hill er på feil sted til feil tid. Eller det vil si – skoene hennes er. Hun må få dem tilbake før noen oppdager dem. Men det betyr at hun vil bli blandet inn i en mordsak, og det har hun slett ikke tid til. Hun har mer enn nok med fotballtrening, skolearbeid og kremrollen som Alice i Eventyrland. Men det rolige livet i Echo Falls blir merkeligere og merkeligere, og plutselig står Ingrid i sentrum av det meste – uten at hun forstår hvorfor.

Hvem har tatt livet av Crazy Katie? Og hvem står bak det som skjer i kulissene på teateret? Ingrid Levin-Hill er slett ikke noen Frøken Detektiv. Det er ikke hennes skyld at det plutselig skjer mystiske saker i Echo Falls. Men hun kan jo ikke late som ingenting?


Del denne pressemeldingen på: