Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
C for cancer
Kreft i studietiden
Av Bent Johan Mosfjell, 17. April 2007, kl. 8.32

Pressemelding fra Commentum:

C for cancerDet skrives mange bøker om kreft, men svært få tar for seg problematikken omkring kreft og ungdom. Romanen C for cancer er i så måte annerledes.

”C for cancer” er basert på virkelige hendelser. Vi møter førsteårsstudentene Stein og Haakon i deres forsøk på å balansere studier og moro. For inntil få måneder siden var våre to helter totalt ukjente for hverandre. Men tilfeldighetene i jakt på hybel og det faktum at alt ikke er som det skal være i hybelen deres, knytter dem sammen i et vennskap som best kan beskrives som kjærlighet mellom menn.

Haakon sliter med en kreftdiagnose, som Stein refererer til som ”en kraftig influensa”. Sykdommen er rammen rundt historien. Til forskjell fra andre historier skrevet om emnet er ikke denne fortellingen skrevet av voksne for voksne. Dette er en ærlig historie om hvordan en ung mann opplever denne krisen, og den er skrevet av en ung mann. Boka er en slags overlevelsesmanual i krise.

Bokfakta:
Tittel: C for cancer
Forfatter: Haakon Inge Skår-Olsen
Format: A5
Antall sider: 160
Genre: Roman
ISBN: 978-82-92309-70-4
Utsalgspris: 298


Del denne pressemeldingen på: