Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Dunderklumpen i nyoversettelse
Den klassiske animasjonsfilmen i bokform.
Av Bent Johan Mosfjell, 13. April 2007, kl. 8.56

Pressemelding fra Omnipax:

Den klassiske animasjonsfilmen i bokform, nå i ny oversettelse.

Midt i den stille sommernatta klatrer Dunderklumpen inn i lille Camillas rom og forsyner seg med lekedyr. Endelig skal han også få noen å leke med! En skattkiste tar han også med, men dermed får han Enøye i hælene.

Enøye avskyr penger og skatter, og vil ødelegge kista. Beppe Wolgers selv prøver å få tak i datterens kosedyr, og plutselig er skogen full av skikkelser med mer og mindre gode hensikter. Skattkista vandrer fra den ene til den andre, helt til det gryr av dag og gledens vind begynner å blåse på dem alle. Et vakkert midtsommernattseventyr til glede for nye lesere.

DunderklumpenFra 5 år.

Dunderklumpen kom første gang på norsk i 1976. Denne utgaven er nyoversatt og har fått ny layout. Sjarmen ved denne varme fortellingen med sin besnærende blanding av naturfoto og tegnede elementer er den samme.

Filmen ble for øvrig utgitt på DVD i 2006.

Beppe Wolgers og Per Åhlin
Dunderklumpen
Oversatt av Arne Ruste
Innb. 32 s. kr 198,-
ISBN13 978-82-530-2975-7


Del denne pressemeldingen på: