Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Mellom to verdener
Ny bok av Marion Dampier-Jeans fra Åndenes makt.
Av Bent Johan Mosfjell, 13. April 2007, kl. 9.23

Pressemelding fra Heinesen forlag:

Mellom to verdenerNy bok av Marion Dampier-Jeans fra Åndenes makt.

Marion Dampier-Jeans har lenge vært et kjent og respektert medium i Norden etter sine bøker Mitt liv med åndene og Stemmer fra en annen verden og sin medvirkning i tv-programmene Åndenes makt og Fornemmelse for mord. På mandag utkommer hennes tredje bok på norsk.

I Mellom to verdener forteller det spiritistiske mediet Marion Dampier-Jeans om en rekke tankevekkende opplevelser hun har hatt med en åndelige verden, om det å ha en særlig sans for det spirituelle og om den skepsis hun møter i en travel, moderne verden, hvor menneskene har mistet evne og vilje til å oppfatte de signaler åndene sender.

Fra sitt ståsted mellom to verdener deler Marion gavmildt ut sine livserfaringer og forteller om det spirituelle på en måte som vil gjøre enhver rikere på innsikt. Mellom to verdener er en bok om den spiritistiske lære, men også en personlig og nærværende fortelling om Marions erfaringer med vidt forskjellige mennesketyper og kulturer – fra John Lenon, George Harrison og 1970-årenes britiske rock’n’roll-jetset til den opprinnelige grønlandske befolkningen.

Mellom to verdener er fortalt til journalist Charlotte Kehler i det livsbekreftende og lett tilgjengelige språket som er blitt Marions kjennemerke.


Del denne pressemeldingen på: