Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Det sorte speil
Spennende lektyre i sommer!
Av Bent Johan Mosfjell, 29. Mai 2007, kl. 9.30

Pressemelding fra Publica Bok:

Det sorte speilDet sorte speil av Ole Jørgen Rodar

Den beryktede japanske mafiaen er på menneskejakt. Ivan Wolf må flykte. Han har vokst opp i et kloster, hvor han har lært kampsport og parapsykologi. Wolf slår seg ned i Norge. Men han forfølges av mareritt. Mareritt som blir til virkelighet.

Forfatter Ole Jørgen Rodar leverer en en solid fortelling, med dype røtter i japanske tradisjoner og japansk kampkunst, selv om handlingen utspiller seg i Norge. Han spinner et nett preget av mystiske hendelser og overnaturlige krefter, og overbeviser med dyp kunnskap innen emnene som berøres.

Ole Jørgen Rodar (47) er født i Oslo, men bor nå i Gjøvik. Han er gift for annen gang, og har fem barn. Rodar er utdannet typograf, men har alltid næret interesse for kamsport og naturreligioner, noe som viser igjen i hans forfatterskap. ”Det sorte speil” er hans debut som romanforfatter.


Del denne pressemeldingen på: