Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Forførende trening
Strippetrening i skuddet
Av Bent Johan Mosfjell, 5. Mai 2007, kl. 19.39

Pressemelding fra Noras Ark:

Forførende trening av Hege WangenMer sexy enn pilates, mer trendy enn yoga: Det siste på treningsfronten er stripteasedans. Treningsformen er inspirert av tradisjonell striptease, men på treningssenteret beholder man klærne på! Forførende trening av Hege Wangen viser hvordan du kan være en forførende gudinne og samtidig få god og effektiv trening.

Strippetrening har lenge vært populært i den engelskspråklige verden, og nå inntar treningsformen skandinaviske danse- og treningssentre også. Hege Wangen i Bergen er først ute her hjemme med sin versjon av tease-dans.

Forfør
Forførende trening handler om å vise seg fram. Bruk de attributtene du har! Har du langt, vakkert hår? Lange slanke armer? En flott rumpe? Sørg for at tilskueren ser det. Alfa og omega er å holde øyekontakt, også i øvelser der du står med ryggen mot tilskueren. Utstråling er viktig i tease-dans, for uten den er det ingen kraft i bevegelsene.

Styrke kjernemusklene
Når du danser tease, beveger du deg i flere nivåer – flyndre, fisk, fugl. Det er kondisjonskrevende, og samtidig får kroppens kjernemuskler en real omgang i mange av øvelsene. Prøv for eksempel å gjøre situps på en stol. Det er viktig å passe på å ha en god holdning, både av estetiske og helsemessige grunner. Og det er en kunst å få bevegelsene til å se lette og uanstrengte ut – og samtidig elegante og forførende.

Selvtillit
Mange som driver med strippetrening er blitt overrasket over hvor sexy de egentlig er. Det gir en mulighet til å uttrykke sexy forførende kraft i trygge omgivelser. Og så har man noen pirrende overraskelser i bakhånd ved passende anledninger.

Hege Wangen driver danse- og treningssenteret STEG i Bergen. Hun har drevet med dans hele livet, og i de siste årene har hun spesialisert seg i mer moderne dansetrender og har en spesiell forkjærlighet for alle hiphopstilene. Hege har utviklet en serie egenkomponerte bevegelser som former en erotisk dans – tease-dans.

Hege Wangen
Forførende trening
Stripteasedans gjør deg sprek, glad og sexy
Foto: Morten Brun
Innb., 96 sider, kr 249,-


Del denne pressemeldingen på: