Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Håndbok for langturseilere
Ny bok av Andreas Holo
Av Bent Johan Mosfjell, 17. Mai 2007, kl. 8.00

Pressemelding fra Flyt Forlag:

Håndbok for langturseilereSommer, sol og 17. mai – nå er vel alle travelt opptatt, men allikevel håper jeg at du har tid til å lese dette nyhetsbrevet om Flyt Forlags storsatsning innenfor praktiske håndbøker.

Andreas Holo: Håndbok for langturseilere

Endelig er 2-bindsverket klart. Hele 600 sider med alt du trenger å vite for å seile langt (også nyttig for dem som ikke skal seile langt…)

Andreas Holo er en meget erfaren langturseiler, han holder kurs for langturseilere og har skrevet artikler for SEILmagasinet i en årrekke. 2-bindsverket er pr dags dato det mest grundige oppslagsverket om langturseilas.

Dette 2-bindsverket inneholder det meste av det du trenger å vite før du legger ut på langturseilas og ikke minst; bøkene vil være uunnværlige som oppslagsverk underveis.

Om du velger å seile «Melkeruta», jorda rundt, eller for den saks skyld i hardværsseilas i Ytre Oslofjord vil du ha stor nytte av bøkene. Bøkene er proppfulle av informasjon av både praktisk og teknisk art.

Av innholdet i bøkene nevnes: planlegging, reiserute, navigasjon, valg av båt, rigg og seil, motor, strøm ombord, elektronikk, kommunikasjon, selvstyring, sikkerhetsutstyr, byssa, ankring, jolle, verktøy, reservedeler, sertifikater, medisiner, forsikringer, økonomi, personlige forberedelser og seiling i hardt vær. I tillegg en rikholdig link- og litteraturliste.

Les boken fra perm til perm eller bruk den som et oppslagsverk – eller kanskje aller helst: begge deler.

Føler du at noe mangler etter selv å ha vært jorda rundt, er det bare å kontakte forlaget – så kanskje akkurat din erfaring kommer med i et senere opplag!

… Flyt Forlag har nå nærmere 30 bøker om verdens eventyrlige seilaser…


Del denne pressemeldingen på: