Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Imperium
Ny bestselger av Robert Harris
Av Bent Johan Mosfjell, 4. Mai 2007, kl. 20.20

Pressemelding fra Cappelen:

Imperium av Robert Harris

ImperiumTiro, en ambisiøs romersk senators betrodde sekretær, åpner døren for en skrekkslagen fremmed en kald novembermorgen. Dette setter i gang en rekke hendelser som fører til at senatoren blir hovedpersonen i et av verdenshistoriens mest kjente rettsdramaer. Den fremmede er siciliansk og offer for øyas korrupte stattholder. Senatoren er Cicero. Han er en ung, briljant advokat og allerede velkjent for sine talegaver. Han er fast bestemt på å oppnå imperium – mest mulig offisiell og politisk makt i den romerske staten.

"Imperium er en nytelse å lese på alle måter og reflekterer våre dagers politikk uten sidestykke."
- The Independent

Oversatt av Monica Carlsen
Kr 339

Robert Harris har skrevet fire romaner, alle bestselgere og oversatt til norsk: Fedreland, Engelen i Arkhangelsk, Enigma og Pompeii. Han er født i Nottingham i 1957 og er udannet ved Cambrigde. Han har jobbet som reporter i BBC, politisk redaktør i The Observer og spaltist i The Sunday Times.


Del denne pressemeldingen på: