Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Operasjon Kråkereir
Ny barnebok av Ivar Thomassen
Av Bent Johan Mosfjell, 15. Mai 2007, kl. 7.14

Pressemelding fra Trane Forlag:

Operasjon kråkereirTrane forlag presenterer en ny, spennende og underholdende fortelling for unge lesere.

Operasjon Kråkereir byr på mysterier og spenning i en liten by i Finnmark, med sjetteklassingene Pelle, Stine og Krølle i hovedrollene. Til sammen utgjør de den hemmelige SKP-gruppa, som utforsker underlige ting som skjer i det fraflyttede huset som kalles Kråkereiret.

Pelle Karlsen er en helt vanlig, litt tankefull sjetteklassing som liker fotball om sommeren, snøbrett om vinteren og TV-spill året rundt. Stine, som er bedre på ordspill, trekker ham og Krølle med seg inn i ”Operasjon Kråkereir”, et mysterium som snart skal vise seg å være både viktigere og farligere enn det først så ut til.

Ivar Thomassen er kjent som visedikter, sanger, musiker, arrangør og dirigent. I fjor samlet han sine viser i viseboka Attmed havet. Operasjon Kråkereir er hans første barnebok.

Med Operasjon Kråkereir innleder Trane forlag sin satsning på unge lesere. Boka er beregnet på barn i 8-12 års alder.

– Det er i denne alderen leselysten skapes eller drepes, så det er kjempeviktig å gi dem et godt tilbud. ”Operasjon Kråkereir” byr på et gjenkjennelig, nordnorsk miljø, personer det går an å identifisere seg med, og en historie som både er spennende og tar opp viktige spørsmål, sier forlagssjef Lars O. Haugen.

Operasjon Kråkereir lanseres i Vadsø fredag 18. mai 2007.


Del denne pressemeldingen på: