Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Opplevelser i Norge
Guide for glade barn og barnslige voksne
Av Bent Johan Mosfjell, 12. Mai 2007, kl. 3.04

Pressemelding fra Schibsted Forlagene:

Opplevelser i Norge
Guide for glade barn og barnslige voksne
Av Lindis Courtney

Opplevelser i NorgeHer finner du mer enn 800 barnevennlige attraksjoner tilpasset aktivitetssugne barn og foreldre, som garantert kommer til å gi gode opplevelser og minner for livet! Svøm i jettegryter, dra på gårdsbesøk, sykle i fjellet eller bli med på moskussafari. Her finner du de gode stedene for uteaktiviteter, i tillegg til tips om hundrevis av museer og aktivitetssentre. Boken er inndelt etter regioner, med detaljert beskrivelse av stedene, og med praktiske opplysninger om priser og åpningstider m.m.

Bokens data:

Kr 198,- • Innbundet • 286 sider • ISBN: 978-82-516-2310-0


Del denne pressemeldingen på: