Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Yttersider
Mikkel Bugge debuterer med novellesamling
Av Bent Johan Mosfjell, 4. Mai 2007, kl. 9.08

Pressemelding fra Oktober:

Mikkel Bugge
Yttersider
[debutant]

Noveller | Kr. 319,- | ISBN: 978-82-495-0479-4

Yttersider av Mikkel Bugge”Vet dere hvor slitsomt det er å ta vare på folk? Først tror du at det er den letteste sak i verden, men etter hvert begynner folk å stole på deg, ja, de lesser over masse ansvar på deg, tror du kan ta imot alt det de bærer på, men for meg ble det for mye. De som sier at ansvaret legger seg på skuldrene, har aldri tatt ansvar, man bærer ansvar i hendene, og det å bære ansvar får konsekvenser, bare se her,” sier han og viser fram armstumpene sine.

Byene tømmes for folk og én mann prøver å redde menneskeheten, et pensjonert ektepar emigrerer til Øst-Europa og en gammel dame slåss med sin egen forstand slik at liv står i fare. Novellene i Yttersider er djerve og humoristiske historier fra eksistensens randsoner.

Mikkel Bugge (f. 1978) er fra Vesterålen. Han bor i Oslo. Bugge har studert Litterær gästaltning i Gøteborg. YTTERSIDER er hans første bok.

Lørdag 5. mai kl. 15 lanseres Mikkel Bugges debutbok YTTERSIDER på Tronsmo i Kr. Augustsgt 19. Gratis inngang og enkel bevertning. Gjesteopptredener ved Martin Högström, Ragnfrid Trohaug og Lars Saabye Christensen. Velkommen!


Del denne pressemeldingen på: