Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Kjære Dagbok
Er det lov å være annerledes?
Av Bent Johan Mosfjell, 27. Juni 2007, kl. 9.18

Pressemelding fra Forlaget Norske Bøker:

Kjære DagbokKjære Dagbok av Unni Dragsnes

Er det lov å være annerledes?

Er det egentlig lov å være overvektig, ensom og singel? Eller er samfunnet i dag blitt slik at man må være vakker og vellykket for å være noe verdt?

Kjære dagbok skildrer livet til Sanna som er alt annet enn vellykket. Hun føler seg annerledes og utenfor, men på mange måter er det en Sanna i oss alle. Hvem har vel ikke opplevd å se seg i speilet og kjenne på følelsen, at alle andre får til mye mer. Hvem har ikke opplevd å forspise seg på sjokolade og angre bittert etterpå?

Et intervju med Unni Dragsnes kan danne grunnlaget for en morsom og underholdende artikkel om det å føle seg utenfor. Vi har godt av å bli minnet på at samfunnet består av alle slags mennesker, ikke bare av de flotte og vellykkete som vi ser i reklamene

Nøkkelopplysninger:
Tittel: Kjære Dagbok
Forfatter: Unni Dragsnes
ISBN: 978-82-8112-0815
Pris kr: 199,-'

Om boken:

Likte du filmene om Elling og Kjell Bjarne?

– Da er dette en bok for deg.

Unni Dragsnes klarer på en fin, ærlig og ekte måte å skildre livet til Sanna, som er overvektig, ensom og singel, men langt fra uten humor og selvironi.

Hun føler seg annerledes, men på mange måter er det en Sanna i oss alle og det er slett ikke vanskelig å kjenne seg igjen i mange av opplevelsene hennes.

Dette er en varm og ekte fortelling om hvordan det er å føle seg ensom og utenfor. Vi ser bare utsiden på folk, den siden de velger å vise oss, men hva om vi kunne sett bak fasaden?

Om forfatteren:

Unni Dragsnes er født og oppvokst i Trondheim og har tidligere gledet mange med tekster i forskjellige aviser og tidsskrift. Forfatteren kjennetegnes ved sin dype innsikt i den menneskelige natur og sin evne til å skrive med flyt og eleganse. Kjære Dagbok er hennes første roman.


Del denne pressemeldingen på: