Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Prosjektkoordinator
Hos Norsk Forfattersentrum
Av Bent Johan Mosfjell, 13. Juni 2007, kl. 11.58

Mottatt fra Norsk Forfattersentrum:

Norsk Forfattersentrum er en formidlingsorganisasjon for skjønnlitterære forfattere og et serviceorgan for litteraturinteresserte. Vi er en medlemsorganisasjon for forfattere med over 1000 medlemmer på landsbasis. I tillegg har vi 12 ansatte fordelt på administrasjonen i Oslo og avdelingskontorene i Bergen, Trondheim og Tromsø.
Norsk Forfattersentrum
Stillingsutlysning:

Prosjektkoordinator
Norsk Forfattersentrum

Vi utvider våre arbeidsområder, og søker prosjektkoordinator til vår nye underavdeling, Litteraturbruket.

Vi trenger en person til å jobbe med utviklingen av et nytt kompetansesenter for litterære produksjoner. Prosjektkoordinator skal jobbe i tett samarbeid med lokale og regionale aktører innen litteraturformidling, særlig innenfor Den Kulturelle Skolesekken. Vi ønsker oss en allsidig, omgjengelig og strukturert person med gründerånd og dokumentert evne til organisasjonsbygging. Erfaring fra formidlingsarbeid og gode samarbeidsevner er en forutsetning. Stillingen krever evne til å orientere seg raskt i nye landskap og jobbe langs flere akser samtidig. En del reising og kveldsarbeid må påregnes. Stillingen er en treårig prosjektstilling med mulighet for forlengelse.

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø i nye lokaler i Litteraturhuset i Oslo. Tiltredelse ca 1. oktober. Lønn etter avtale. Nærmere opplysninger om stillingen kan fås hos daglig leder Ingvild Herzog 23 10 37 84 / 980 80 800 eller konsulent Hanne Bru Gabrielsen 23 10 37 86 / 930 09 790.

Søknad og CV sendes innen 25. juni til: norsk [på] forfattersentrum.no

Eventuelle attester og vitnemål fremlegges på intervju.


Del denne pressemeldingen på: