Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Sharpes Tiger
Bernard Cornwell - Historisk Roman
Av Bent Johan Mosfjell, 22. Juni 2007, kl. 8.53

Pressemelding fra Symbolon:

Sharpes Tigerkombinasjonen av halsbrekkende handling og egenrådige menn som oppfører seg dårlig – men med blendende vigør – er uslåelig
- Daily Telegraph

Sharpes Tiger er den første boken i den internasjonale bestselger serien om Richard Sharpe. Forfatter Bernard Cornwell har etablert en enorm tilhengerskare verden over med sine spenningsfylte og troverdige historiske romaner, som har solgt i over 20 millioner eksemplarer.

Året er 1799 og i denne boken møter vi en ung engelsk soldat som begynner sin militære karriere i Mysore i Sør India. Han beordres til å være med på beleiringen av Seringapatam som regjeres av den hensynsløse Tippoo Sultan. Til tross for at Tippoo, med støtte fra franske tropper, nyter å vise frem groteske henrettelsesmetoder finnes det andre fiender som er mye farligere for Richard Sharpe.

Alle romanene om Sharpe er basert på faktiske historiske slag og flere av bøkene har blitt filmatisert med Sean Bean i hovedrollen som Richard Sharpe.

Bernard Cornwell er et litterært mirakel, han produserer sin generasjons mest underholdende og leseverdige historiske romaner
- Daily mail

Veiledende pris er 198kr.
Innbundet med støvomslag


Del denne pressemeldingen på: