Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
For slem til å være snill
Ny bok fra Charlotte Glaser Munch
Av Bent Johan Mosfjell, 7. September 2007, kl. 9.24

Pressemelding fra Cappelen:

For slem til å være snillNy ungdomsroman fra Charlotte Glaser Munch:

For slem til å være snill
– om vennskap, svik og muligheten for å finne sammen igjen

Benedikte og Mai er bestevenninner og forteller hverandre alt. Så blir Mai kjæreste med Tommy. Benedikte føler at hun er blitt byttet ut og er redd for at Mai ikke er ordentlig glad i henne. For hvordan skal hun takle å miste bestevenninnen sin? Under slike omstendigheter blir det stadig enklere å snike til seg noen av morens piller, og stadig vanskeligere å være snill. Og Mai er så oppslukt av forelskelsen at hun bare tenker på seg selv ... helt til hun erfarer at Tommy tar med seg det han får, også fra andre jenter.

En levende og varm vennskapsskildring som jenter vil kjenne seg igjen i.

Charlotte Glaser Munch er født i 1972. Hun har gått på forfatterstudiet i Bø og er Cand. mag i litteraturvitenskap, film- og medievitenskap og teaterhistorie.
I 2001 ga hun ut ungdomsromanen Trylleslag, som fikk Riksmålsprisen (Barne- og ungdomsprisen) og som er blitt oversatt til tre språk. Siden har hun gitt ut Det du ser (2002) og Alene sammen (2004).
Hun har jobbet som filmanmeldere i Natt&Dag, skrevet artikler i Z filmtidsskrift, Utflukt, Aftenposten, Morgenbladet og vært skribent i filmtidsskriftet Film&kino


Del denne pressemeldingen på: