Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Hvorfor hun alltid snakker
og han aldri forstår
Av Bent Johan Mosfjell, 4. September 2007, kl. 0.12

Pressemelding fra Lille Måne:

Hvorfor hun alltid snakker, og han aldri forstårEr det slik at menn ikke alltid verken forstår eller hører etter på hva kvinner har å fortelle? Kan man få mannfolka til å høre bedre etter? Og er det virkelig sant at menn har en større hjerne enn kvinner, og at man bruker de ulike hjernehalvdelene på forskjellige måter? Det er flere forskjeller mellom kjønnene enn vi har vært klar over til nå. I en underholdende tone presenterer Marianne J. Legato erfaringer og fakta fra sin praksis som lege og forsker. Hvorfor hun alltid snakker, og han aldri forstår inneholder også teknikker og tips for å forstå din partner bedre – og ikke minst hvordan du selv kan bli bedre forstått.

Boken er en internasjonal bestselger, og utgis nå over hele Europa.

Marianne J. Legato er professor i medisin ved Columbia University, og er en av verdens ledende eksperter på forskning om kjønnsforskjeller. Hun har skrevet en rekke kjente bøker om emnet, og deltatt i utallige talkshows. Hun er også lege og har hentet eksempler fra sin praksis som gjør temaene og eksemplene i boken underholdende og lett forståelige.


Del denne pressemeldingen på: