Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Ordiord
Ny barnebok fra Lars Saabye Christensen
Av Bent Johan Mosfjell, 17. September 2007, kl. 12.39

Pressemelding fra Cappelen:

stakkars
akrobaten
står ikke der han stod

kan aldri holde seg
helt i
ro

OrdiordOrdiord
Av Lars Saabye Christensen og Rune Johan Andersson (Illustratør)

Forfatteren leker med ord. Tegneren leker med bilder, og sammen blir det en bok som både barn og voksne kan glede seg over. Tenk på alle ord som finnes inni andre ord og som venter på å bli oppdaget!

Det er få som kan bruke språket som Lars Saabye Christensen, og med Rune Johan Anderssons bilder i tillegg er dette blitt en original, vakker og morsom bok.

Kr. 228,- (ib)

Lars Saabye Christensen er en av Norges mest skattede forfattere. I tillegg til en rekke populære og prisbelønte bøker for voksne, har han tidligere gitt ut barnebøkene Gutten som ville være en av gutta (1992), Kongen som ville ha mer enn en krone (1999), og Mann for sin katt (2000).

Rune Johan Andersson er illustratør, forfatter og billedkunstner. Han har tidligere gitt ut barnebøkene Snegledansen (2003) og Post (2005). Sistnevnte ble belønnet med Riksmålsforbundets barne- og ungdomspris. I tillegg til å stå for illustrasjonene i Ordiord, utgir han i høst Container-fortellinger. Han er også kjent for sine fantasifulle, fast oppbygde avistegninger i Dagbladet.


Del denne pressemeldingen på: