Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Sett farge på det
Ny bok om farger og fargevalg.
Av Bent Johan Mosfjell, 12. September 2007, kl. 8.10

Pressemelding fra Boksenteret:

Sett farge på detSett farge på det

Fargene er kanskje det viktigste verktøyet vi har for å skape et personlig hjem – en bolig vi kan stortrives i. Her er en nyttig fargeguide som gir råd og inspirasjon til å velge de ”riktige” fargene. Utstyrt med noen malingsspann, tapetruller og en gjennomtenkt fargeplan kan du trylle frem akkurat den stilen og den atmosfæren du ønsker deg.

Boken gir en innføring i fargespråket og fargeteori og hvordan du kan finne de riktige fargetonene. Bilder og tegninger viser hvordan du kan bruke farger og mønstre til å skape optiske bedrag som gjør rom større eller mindre, lune eller åpne. Sett farge på det er en komplett fargeguide, som inneholder mange bilder av moderne og spennende interiører.

Om forfatteren:
Kari Osvold er frilansjournalist og stylist med kompetanse innenfor en rekke områder, blant annet interiør, kunsthåndverk, innredning, design, hage og mat. Hun har arbeidet for mange interiørmagasiner og har skrevet en rekke bøker om innredning.

Boka har en veiledende pris på kr 298,–


Del denne pressemeldingen på: