Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Rosa Bil
Hvordan det er å leve med sin egen dødsdom
Av Bent Johan Mosfjell, 2. Oktober 2007, kl. 9.12

Pressemelding fra Versal Forlag:

Rosa BilUng kvinne forteller om hvordan det er å leve med sin egen dødsdom

Kreftsyke Ingrid Wiggen utgir boken Rosa Bil

I Rosa Bil forteller Ingrid Wiggen om sitt liv etter at hun fikk kreft og hva det har gjort med henne som menneske. Vi får også høre om hennes møte med helsevesenet, trygdekontoret og alt det praktiske i livet som endres etter at hun ble syk som 30 åring. Ingrid forteller åpent og rørende ærlig om hvordan det er å leve på lånt tid og hva hun nå må prioritere. Boken er kanskje mest av alt blitt en beretning om det som Ingrid mener er viktigst i livet: vennskap, kjærlighet, håp og optimisme.

Da Ingrid ble syk, samlet vennene hennes inn penger til en rosa bil - slik at hun kunne beholde mobiliteten. Ingrid elsker å farte rundt i Bergen bilen sin. I Bergen vet de fleste hvem som kjører rundt i den rosa bilen og mange kjenner også deler av hennes historie fra artikler i Bergens Tidende.

Nå forteller Ingrid selv sin tankevekkende historie.

Ingrid slutter boken sin slik:

"Kreften lever sitt eget liv. Den kan ta livet av de mest positive og sterke menneskene, den rammer vilkårlig og plutselig og den lar seg ikke bestemme over. Så jeg slåss ikke mot kreften.

Jeg kjemper for å opprettholde et godt og innholdsrikt liv så lenge det varer. Og den kampen ser jeg ut til å kunne vinne."


Del denne pressemeldingen på: