Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Sjefen fra Helvete
Det finnes håp for ansatte i skyttergraven med sjefen!
Av Bent Johan Mosfjell, 26. Oktober 2007, kl. 10.05

Pressemelding fra Lille Måne:

Sjefen fra HelveteShaun Belding
Sjefen fra helvete- en praktisk overlevelsesguide

Bedrøvelig, men sant: Hver dag gruer flere titusener ansatte seg til å gå på jobb. Det finnes arrogante, herskende, manipulerende og frustrerende passive sjefer der ute som kan gjøre hverdagen til et levende "helvete" for noen og enhver. Den kanadiske bedriftsrådgiveren Shaun Belding har skrevet en hendig bok som kan hjelpe de som ligger i "skyttergraven" med sjefen 

Boken lærer deg å lese sjefens tanker, unngå å bli utsatt for urettmessig kritikk, unngå å bli pålagt umulige arbeidsmengder og noen triks for langsomt å endre sjefens oppførsel.
Inneholder en innledning av psykolog John Petter Fagerhaug og bidrag fra Astrid Gunnestad.

"Lettlest, praktisk og innsiktsfull."
- Canadian Book Review

"Belding skriver enkelt og lettfattelig om et viktig tema. Hvis du vil bygge gode jobbnettverk eller bare vil unngå å havne i sjefens kryssild, er dette akkurat den boken du trenger."
- Abededer Magazine

Alle som sliter med et hvilket som helst problem med sjefen vil ha stor nytte av å lese denne boken!

Om forfatteren
Shaun Belding er president i Belding Skills Development Corporation. Han har skrevet flere bøker og hjulpet millioner av mennesker til å lykkes på jobben og få et bedre arbeidsmiljø. Belding arbeider til daglig med bedriftsutvikling, personalpolitikk og konflikts mestring. Han holder kurs og konferanser over store deler av verden og er en svært ettertraktet foredragsholder og veileder. Sjefen fra helvete er en internasjonal bestselger og er hittil oversatt til 8 språk.

Sjefen fra helvete
Forord av psykolog John Petter Fagerhaug
Oversatt av Sverre Knudsen
160 sider ib., kr 298,-
ISBN 978-82-92605-51-6


Del denne pressemeldingen på: