Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Suzannes arv
Amerikaroman fra Jan Erik Sandnes
Av Bent Johan Mosfjell, 19. Oktober 2007, kl. 14.00

Pressemelding fra Publica Bok:

Suzannes arvSuzannes arv

Jan Erik Sandnes leverer en sterk historie om slektsbånd som føres i en usynlig sirkel, fra Herøy på Helgelandskysten til Amerika. Derfra til Frankrike, via Skottland og til Norge igjen.

Året er 1901. En tragisk hendelse finner sted på Helgelandskysten. I Sandsundvær omkommer 34 mennesker i et forrykende uvær. Peder er blant de overlevende, og er sterkt preget av hendelsen. Han forlater familien og reiser til Amerika for å søke lykken der. Dette blir starten på en sirkel som over hundre år senere ender opp på stedet han forlot.

Jan Erik Sandnes er født i 1951 og bor på Herøy på Helgelandskysten. Han er aktiv revyskribent, og har så langt stått bak revyer flere steder på Helgeland. Bak seg har han 30 år som lærer, men han har også vært innom andre yrker.

ISBN: 9788292789216
Genre: Roman
Format: 14,8 x 21 cm
Antall sider: 178
Innbinding: Heftet
Utsalgspris i butikk: kr 199


Del denne pressemeldingen på: