Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Loven om tiltrekning
Verktøyet for å forstå The Secret.
Av Bent Johan Mosfjell, 26. November 2007, kl. 3.15

Pressemelding fra Lille Måne:

Loven om tiltrekningThe Secrets suksess:
Loven om tiltrekning
Michael Losier
ISBN 9788292605479
Kr 199,- ib. I salg nå!
Oversatt av Kari Kahrs
Omslag: Lene Stangebye Geving,

The Secret - Hemmeligheten er blitt en bestselger som man ikke har sett blant selvutviklingsbøker siden Den niende innsikt. Mange rister på hodet, og tar kraftig til motmæle mot at man kan "ønske seg mer av det man vil ha, og mindre av det man ikke vil ha" gjennom mentalt arbeid.

Boken Loven om tiltrekning - verktøyet for å forstå The Secret forklarer tanken bak denne prosessen, og hvordan du kan bruke loven om tiltrekning til å få mer av det du vil ha, og mindre av det du ikke vil ha. Først og fremst kommer du til å finne ut hvordan du kan bruke loven om tiltrekning mer bevisst. Du kommer til å bli i stand til å tiltrekke deg alt du har behov for å gjøre, vite og ha, slik at du kan få mer av det du ønsker deg og mindre av det du ikke vil ha. Ved å bruke loven om tilotrekning kan du få din ideelle samarbeidspartner, drømmejobben, ditt ideelle forhold, den ideelle ferie, optimal helse, mer penger og alt annet du møtte ønske deg. Ja, faktisk! For i dette sekund sender loven om tiltrekning mennesker, arbeid, hendelser og personlige forhold inn i ditt liv - og slett ikke alt er like bra! Har du lagt merke til at av og til faller tin! g bare på plass? Eller har du opplevd å dumpe borti noen på gaten rett etter at du tenkte på nettopp den personen? Kanskje har du truffet den perfekte partner bare ved å være på rett sted til rett tid. Alt dette er bevis på at loven om tiltrekning fungerer i ditt liv. Kanskje har du også hørt om mennesker som havner i dårlige forhold gang på gang, og som alltid klager over at de stadig tiltrekker seg samme type partner. Loven om tiltrekning fungerer for dem også.

I denne boken finner du alt du trenger for å få loven om tiltrekning til å fungere for deg på en god måte. Du kan foreta noen få forandringer i ditt liv, eller du kan ta en total overhaling. Uansett finner du veiledningen i denne boken. Opplev selv hvor enkelt det er å bruke loven om tiltrekning til å:
- slutte å tiltrekke deg det du ikke ønsker
- tiltrekke deg større rikdom og overflod
- tiltrekke deg din idealpartner og ideelle personlige forhold
- få fart på din egen forretningsvirksomhet eller finne den perfekte jobben


Del denne pressemeldingen på: