Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Nyheter fra Kolon
Siv Kristin Rotevatn, Jørgen Gunnerud og Cecilie Løveid
Av Bent Johan Mosfjell, 1. November 2007, kl. 22.04

Pressemelding fra Kolon:

Kolon ForlagNoveller av Siv Kristin Rotevatn

Siv Kristin Rotevatn er tilbake med en ny novellesamling, Vardøger.

Vardøger er en novellesamling der tilsynelatende likefremme hendelser og møtet mellom mennesker utgjør rammen for historiene. Novellene problematiserer vår virkelighetsforståelse ved å vise at det som styrer folks tanker, følelser og valg er sammensatt og komplisert.

Vardøger er smakfullt og finstemt skrevet, og med en antydende fortellerstil som kjennetegner gode noveller.

Lansering: 13. november

Kriminalroman av Jørgen Gunnerud

Jørgen Gunnerud er ute med en ny kriminalroman, Høstjakt.

Knut Moen i kripos har akkurat avsluttet en tung drapssak på Sørlandet og ser fram til elgjakt sammen med lensmannen på Hadeland. Men allerede første dagen av jakta får de besøk av en mann som forteller at søskenbarnet hans er funnet drept, og dermed er høstferien over for lensmannen og for Moen, som blir satt på saken.

Lansering: 14. november

Dikt av Cecilie Løveid

Cecilie Løveid er ute med en ny diktsamling, Gartnerløs. Løveid regnes som en av de betydelige lyrikerne i norsk etterkrigslitteratur. Hennes sjangeroverskridelser fra slutten av sekstitallet og til i dag har hatt stor innvirkning på norsk dramatikk så vel som prosa og poesi.

I Gartnerløs viser Cecilie Løveid seg som en frodig og fabulerende lyriker som spiller på hele sitt poetiske register.

Lansering: 22. november


Del denne pressemeldingen på: