Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Rapport frå paradis
Arne Fjørtoft tar et oppgjør med sine motstandere.
Av Bent Johan Mosfjell, 28. November 2007, kl. 0.18

Pressemelding fra Commentum:

Rapport frå paradisI sin nye bok Rapport frå paradis forteller Arne Fjørtoft åpent om sitt liv, om seire og nederlag, og han går i rette med beskyldninger om ”snusk og fanteri”, samtidig som han tar sitt oppgjør med både politikere og andre som har spredd rykter og usannheter om hans mangesidige virksomhet.

”Hvor er det blitt av TV-journalisten Arne Fjørtoft?” – har noen spurt. Nå er han her med en trykkfersk bok om sitt liv og sin virksomhet i både inn- og utland. ”Rapport frå paradis” heter boka, med forord av ingen ringere enn EUs visepresident, Margot Wallstrøm, og etterord av forfatter Jørn-Kr. Jørgensen.

Arne Fjørtoft (70) har levd ca. 55 spennende år på reise som fjernsynsreporter, journalist og mediamann, men også som utviklingsadministrator og politiker.

Det er neppe noen nordmann som har levd et så spennende liv som Arne Fjørtoft. Fra guttedagene i Sauda og fram til leder av en verdensomspennende mediaorgansiasjon, Worldview International Foundation, har han maktet å sette enkeltindividet i den tredje verden på dagsorden i et forsøk på å forstå og hjelpe. Langt på vei har Fjørtoft lykkes i sitt arbeid, og han skriver gnistrende godt om livet i inn og utland – og som formann for partiet Venstre, hvor han led nederlag om en stortingstaburett.

ISBN: 9788292309797
Format: A5
Antall sider: 256 (ill.)


Del denne pressemeldingen på: