Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Hundeskolen
Boken til tv-programmet
Av Bent Johan Mosfjell, 21. Januar 2008, kl. 1.01

Pressemelding fra Schibsted-forlagene:

HundeskolenMange hundeinteresserte har fulgt programmet Hundeskolen på TV2 i ukesvis!

Nå er vinneren kåret – og boken basert på serien her,
skrevet av Geir Marring, Jan Holm og Gaute Grøtta Grav!

Hundeskolen er boken for alle enslige eller familier som ønsker seg en trygg og lykkelig hund.
Her får du konkrete og gode tips for et godt hundehold. Boken gir råd og vink om den helt vanlige familiehunden, som skal være til glede for deg og dine, og som selv skal få et godt liv.

Men hvordan skal du oppdra en hund? Skal du bruke ris eller ros, pisk eller gulrot, straff eller belønning? Svaret er: Belønning eller positiv forsterkning. En hund som blir oppdratt riktig ved bruk av dette hjelpemiddelet, vil svært sannsynlig bli en lykkelig hund. Bruk deg selv, lek og vis følelser. Det setter hunden pris på. Sammen blir dere dynamitt!

Hundeskolen tar for seg alt du trenger å vite for å kjenne deg trygg som hundeeier. Du finner enkle beskrivelser på hvordan du kan løse de mange utfordringene du står overfor som hundeeier. Boken tar også for seg hvordan barn kan håndtere familiens nye kjæledyr og være med i oppdragelsen av hunden.

Dette er en hundebok for hele familien. Boken gir ikke oppskriften til verdens best dresserte hund eller konkurransehund i toppklasse – men kanskje verdens lykkeligste hund!

Hundeskolen – Familiehunden: ISBN 978-82-516-2528-9 Kr 339,-.

Om forfatterne
- Geir Marring etablerte Oslo Hundeskole i 1992 og har holdt mer enn 1000 hundekurs. Han har mer enn 20 års erfaring med familiehunder, og var også hoveddommer i TV-serien Hundeskolen.
- Gaute Grøtta Grav var programleder for Hundeskolen på TV og guidet deltakerne gjennom et utall av utfordringer sammen med hundene.
- Jan Holm er forfatter og journalist og har ført hundeekspertenes ord i pennen.


Del denne pressemeldingen på: