Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Muldvarpen
Ny thriller fra Stein A. J. Møllerhaug
Av Bent Johan Mosfjell, 21. Januar 2008, kl. 1.29

Pressemelding fra Vigmostad & Bjørke:

MuldvarpenI januar lanserer forlaget Vigmostad & Bjørke Muldvarpen - Stein A. J. Møllerhaugs nye spenningsbok. Muldvarpen er griper rett inn i vår tid; den handler om menneskesmugling, trafficking og datakriminalitet. Dette er en uhyre aktuell thriller av internasjonalt format.

Muldvarpen er svært underholdende og lettlest - det er en ekte pageturner der handlingen foregår i høyt tempo. Møllerhaug bruker sin kunnskap og erfaring til å drøfte et svært alvorlig og aktuelt tema, nemlig hvordan dataverktøy kan brukes av organiserte kriminelle for å maksimalisere profitt og minimalisere risiko for å bli tatt. Dette skjer i dag - som regel uten at menigmann forstår hva som skjer. Alt for ofte står også våre myndigheter som maktesløse tilskuere, hemmet av landegrenser, politikk og ulike juridiske systemer. Dette er en uhyre aktuell thriller av internasjonalt format.

Om forfatteren:
Stein A. J. Møllerhaug har siden 1986 jobbet nasjonalt og internasjonalt med datasikkerhet. Han har utdanning i informatikk fra Universitetet i Oslo og har før dette bakgrunn fra det militære. Han har lærte å skrive da han jobbet som journalist i 4 år i lokalavisa Akers Avis / Groruddalen. I tillegg er han en erfaren dykker, og han bruker av sin kunnskap og erfaring innen disse områdene til beskrive svært medrivende og troverdige scener.

Bokinformasjon:
Tittel: Muldvarpen
Forfatter: Stein A. J. Møllerhaug
Forlag: Vigmostad & Bjørke
Pris: 349,-
Sider: 320
ISBN: 978-82-419-0495-0

Utgivelse: Januar 2008


Del denne pressemeldingen på: