Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Myk design
strikke – hekle – tove - sy
Av Bent Johan Mosfjell, 7. Januar 2008, kl. 0.46

Pressemelding fra Kom Forlag:

Myk designGerd Fjellanger
Myk design
strikke – hekle – tove - sy

Isbn 978 82 92496 49 7
Utsalgspris kr 265

Designer Gerd Fjellanger kommer med ny spennende bok. I fjor sto hun bak boka Strikk og tov, som ble svært populær. Denne gang utfolder hun seg både innen strikking, hekling, toving og søm. Hovedvekten ligger på strikking og hekling. Her er nye trender, friskhet, romantikk og retro.

I Myk design, strikke – hekle – tove - sy er det lagt vekt på at produktene ikke tar for lang tid å lage og at det er oppskrifter både for nybegynneren og den mer erfarne. For den kreative er boka en inspirasjonskilde og utgangspunkt til egne varianter.

Utvalget er variert: klær og tilbehør til ulike årstider som gensere, skjørt, topp, sjal, skjerf, votter, pulsvarmere, leggvarmere, luer, smykker, strømper og ikke minst mange flotte vesker. Mann og barn er heller ikke glemt.
Her er også interiørdesign som teppe, puter og heklet duk samt noe til jul og barnerommet.
Teknikkene spenner fra strikking og hekling til toving av strikk og ull, nunofilting og søm.

Myk design er en bok til ny kunnskap og inspirasjon for alle som er glade i håndarbeid.

Gerd Fjellanger har arbeidet med strikkedesign i en årrekke og står bl.a. bak en rekke av Rauma Ullvarefabrikks populære strikkemodeller.


Del denne pressemeldingen på: