Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Selvfølelse nå!
Et nyttårsforsett i pocketutgave!
Av Bent Johan Mosfjell, 2. Januar 2008, kl. 13.29

Pressemelding fra Pantagruel:

Selvfølelse nå!Hva med å gjøre ditt nyttårsforsett til å føle deg bedre, snarere enn å gi deg løs på håpløse dietter og andre former for selvplageri? Pantagruel Forlag lanserer Mia Törnblom første bok Selvfølelse nå! Din personlige coach viser hvordan i pocketutgave.

Etter jul er det mange av oss som sitter litt tomme tilbake etter hardt tempo, og i tillegg til en slunken lommebok, vokser det frem hos mange en diffus tristhet eller en følelse av at man går glipp av noe. Samtidig bugner media over av påminnelser om at ”nå er det på tide med et nytt og bedre liv”. Dette går gjerne ut over selvfølelsen enn å gi den et positivt løft. I denne boken viser Mia med stor humor og innsikt hvordan man konkret kan styrke selvfølelsen.

Varsellamper for lav selvfølelse

- Du ser ned på og baksnakker andre i stor grad
- Du gjennomgår prosjekter for å bevise for andre at du kan, heller enn å gjøre det du vil
- Du går rundt og føler deg som en bløff og tror at du snart kommer til å bli avslørt
- Du sammenligner deg stadig vekk med andre, og du er god bare hvis ingen andre er bedre
- Du synes selv du er stygg og tror at du ville ha vært lykkeligere om du var penere

Konkrete verktøy som hjelper deg mot dine mål!
Til forskjell fra enkelte andre selvhjelpsbøker får du konkrete råd som fungerer. Hun betoner folks daglige utfordringer med forrykende selvironi, og leverer som en standup komiker. Det er ikke mye fiksfakseri - men hun inspirerer til å ta tak i sitt eget liv, med enkle grep - helt englefritt, men med eksempler fra vanlige menneskers liv.

Basert på personlig erfaring
Hennes historie er utrolig - for ti år siden var Mia Törnblom hjemløs og hadde levd med narkotikamisbruk og kriminalitet i 10 år. Så startet en søken etter sin egen selvfølelse, og hun snudde om livet sitt. Nå bruker hun sine erfaringer til å være en inspirator og veileder for andre. Hun er direkte, morsom og konkret, og ikke redd for å snakke om fortiden sin, snarere tvert i mot.

Om forfatteren
Hun er nå en av Sveriges mest kjente foredragsholdere, veiledere og forfattere, og har opparbeidet seg en trofast fan skare i Norge. Hun solgte over 300 000 eksemplarer av sin første bok "Selvfølelse nå"., skriver på sin selvbiografi, og har sin egen tv-serie på svensk TV3; Nyberg og Törnblom. Hun er også aktuell med foredrag i Norge utover i 2008, første i Oslo 22 januar


Del denne pressemeldingen på: