Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Bokmessa
Bokbransjen mobiliserer for ny bokmesse
Av Bent Johan Mosfjell, 18. Februar 2008, kl. 11.19

Pressemelding fra Den Norske Forleggerforening:

BokmessaDen norske Forleggerforening arrangerer bokmesse på Lillestrøm 21.-23. november 2008 sammen med Norges Varemesse. Det er første gang siden BOK 96` at det arrangeres en nasjonal bokmesse i Norge. Bokmessa er beregnet på publikum og skal vise bredden og aktualiteten i norske bokutgivelser. På Bokmessa vil det bli arrangert seminarer, opplesninger og forfattermøter.

”Vi legger vekt på at Bokmessa skal fenge hele familien, vi skal lage et attraktivt program for barna og for de voksne i en god atmosfære. Bokmessa skal være en god opplevelse for publikum, der vi i tillegg til arrangementene vil komme med tilbud på gode bokkjøp”, sier Per Christian Opsahl, administrerende direktør i Den norske Forleggerforening.

Bokbransjen har allerede vist at den sterkt ønsker Bokmessa tilbake. Mer enn 90 utstillere har tegnet seg for over 1400 kvadratmeter – og det lenge før bestillingsfristen går ut. ”Dette lover svært godt - blant utstillerne er både forlag, bokhandlere, organisasjoner i Bok-Norge og grafisk industri representert. Fortsetter det slik vil vi få en stor bokmesse som er representativ for hele bokbransjen”, sier Opsahl videre. Bokmessa vil ta kontakt også med lokale virksomheter. Bokmessa skal være samlende for hele Bok-Norge, og Bokmessa vil samtidig legge vekt på et godt samarbeid med bokhandler, bibliotek og andre kulturinstitusjoner i Lillestrøm-regionen.

Fram til sommeren skal foreningen konsentrere seg om å få alle utstillere på plass og sette sammen et godt faglig, variert og publikumsrettet program. Etter sommerferien vil vi kunngjøre programmet og starte arbeidet med å informere og mobilisere publikum, avslutter Opsahl.

Bokmessa blir arrangert samtidig som Norges Varemesse arrangerer Hjem & Fritid. Vi er svært glad for at vi kan legge vårt arrangement sammen med en veletablert messe som er kjent for å trekke publikum. De to messene er til gjensidig glede for hverandre og vi håper at vi på denne måten skal klare å få et større besøk til Bokmessa.

Bokmessa

Bilde fra Den Norske Forlreggerforening


Del denne pressemeldingen på: