Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
HoneyBunny
Ny sterk ungdomsroman av Hans Petter Laberg
Av Bent Johan Mosfjell, 27. Februar 2008, kl. 10.56

Pressemelding fra Cappelen Damm:

HoneyBunnyHoneyBunny

Det skulle egentlig ikke ha vært henne og jeg, men jeg er heller ikke helt sikker på hvem andre det skulle ha vært.

Steinar er seksten år og nettopp blitt sammen med HoneyBunny, skolens merkeligste jente. Forholdet tar på, men han har det egentlig fint - til tross for at "andre" mener at hun har dårlig innflytelse på ham. HoneyBunny vil helst gjøre sånn som hun selv vil, ikke være for bundet til Steinar, mens han ikke egentlig skjønner hvordan de to er blitt sammen i det hele tatt. Det hele blir komplisert etter hvert. Særlig da Steinar får et brev fra Arvid, hans ordentlige far, han som stakk av da Steinar var liten, men som bor ikke så langt unna. Er han klar for å møte en han har forsøkt å glemme i flere år?

Hans Petter Laberg (født 1966) bor på Eidsvoll. Før det bodde han flere år i Flekkefjord. Han debuterte i 1996 med Biter av en historie. Med den vant han førstepris i Cappelens konkurranse om beste kjærlighetsroman for ungdom. HoneyBunny er hans sjuende ungdomsroman.

Gå inn på forfatterens hjemmeside og blog


Del denne pressemeldingen på: