Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Påskelektyre for ungdom
På Jon Ewos mørke side
Av Bent Johan Mosfjell, 5. Mars 2008, kl. 11.41

Pressemelding fra Omnipax:

Tre av Ewos sterkeste bøker er endelig tilgjengelige i billigutgaver! Uten filter, Svart. Og cirka hvitt og Om det bare ville snø i helvetet representerer en mørkere side av Jon Ewos forfatterskap. Tre frittstående romaner som hver på sin måte handler om manipulering og makt, og om tilfeldighetenes spill, og med en rå og desperat grunnstemning som fellesnevner. Fra 14 år.

Uten filterUten filter

Siste helga i sommerferien skulle være uskyldig moro for Seb, Vadim og Erlend. Men så dukker Gene opp, fra ingen steder, og starter et nifst spill der han setter de tre vennene opp mot hverandre.

”Besettende lesning fra første side” – Statens Bibliotekstilsyn.

Første gang utgitt i 1998
ISBN 978-82-530-3118-7
Hft. 154 s. kr 98,-

Svart. Og cirka hvittSvart. Og cirka hvitt

Dobbeltfortelling om en mobbehistorie så stygg at den kunne vært tatt fra virkeligheten. Det handler om mobbing med videokamera - en motbydelig måte å mobbe på som er blitt skremmende vanlig. Første del ender med katastrofe. Men forfatteren kan ikke la det slutte slik ... En bagatell endres, og historien fortelles på nytt - med et ganske annet utfall.

Tildelt Norsk skolebibliotekarforenings litteraturpris.

Første gang utgitt i 2004.
ISBN 978-82-530-3119-4
Hft 160 s. kr 98,-

Om det bare ville snø i helvetetOm det bare ville snø i helvetet

Hoppers far har fått en granatsplint i hjernen og har ligget i koma i fem år. Var det en tilfeldighet, uflaks eller forutbestemt at det skulle bli slik? Hopper føler at han er satt på vent i helvetet. Mens han grubler over farens skjebne, får han vite at kompisen Eddie vil dø i en ulykke om bare få timer. Kan han gjøre noe for å hindre at Eddie dør?

Første gang utgitt i 2005
ISBN 978-82-530-3120-0
Hft.126 s. kr 98,-


Del denne pressemeldingen på: