Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Jungelpiloten av Claus Berg
Spennende og autentisk krim
Av Bent Johan Mosfjell, 4. August 2008, kl. 18.10

Pressemelding fra Forlaget Norske Bøker:

Jungelpiloten

Jonny klatret inn, tok plass i førersetet og åpnet vinduet.

Pedro sto utenfor og så på ham.

”Vet du hva lasten er verd, Jonny?”

”Har ingen peiling, hvor mye?”

”Det spiller ingen rolle,men for hver tur blir kontoen din atskillig fetere. Det er vel derfor du er her?”Jonny finner ikke roen og reiser til Sør-Frankrike hvor han treffer gamle kjente. Etter en tid med alkohol og piller får han et tilbud. Han slår til og havner i jungelen i Colombia, der han frakter narkotika for kartellet. Like før katastrofen rammer, stikker han av sammen med en kamerat i et utrangert småfly. De treffer indianere, og padler nedover Orinoco til kysten av Venezuela. Der får Jonny jobb på en lastebåt som seiler til Fransk Guyana. Omsider kommer han seg hjem til Fiplingvatnet, men der venter skjebnen....

Boken er en fortsettelse av Dødelig håndverk, men begge bøker kan leses uavhengig av hverandre.

Forfatteren har vært yrkesmilitær, er utdannet flytekniker og ingeniør, og hadde flysertifikat i flere år. Han har tidligere utgitt debutboken “Dødelig håndverk.” Han er nå bosatt i Trondheim som pensjonist.

Tittel: Jungelpiloten
Forfatter: Claus Berg
ISBN: 978-82-8112-111-9
Pris kr: 199,-


Del denne pressemeldingen på: