Kategorier:
Søk i pressemeldinger
Månedsarkiv:
Presidentene
Hans Olav Lahlum om de amerikanske presidentene.
Av Bent Johan Mosfjell, 7. September 2008, kl. 15.22

Pressemelding fra Cappelen Damm:

9788202277277.jpgPresidentene av Hans Olav Lahlum

I denne boken tegner Hans Olav Lahlum spennende portretter av de amerikanske presidentene - enten de heter Lincoln og er berømt for å oppheve slaveriet, eller Clinton og er beryktet for andre ting å skape økonomisk velstand i USA. Dette er en bok om verdens eneste supermakt i 2008 som forteller deg hvorfor høstens presidentvalg er viktig også for oss i Norge.

Boken er svært aktuell med oppdaterte portretter kandidatene McCain og Obama!

Denne boken gis også ut som lydbok og er innlest av forfatteren. Klikk her og få en smakebit rett i øret!

Hans Olav Lahlum debuterte i 2007 med den kritikerroste statsministerbiografien over Oscar Torp, og også i Presidentene kombinerer han omfattende historiske kunnskaper med en særpreget evne til å formidle innsikt og engasjement.

Her er Lahlums imponerende president fortelling


Del denne pressemeldingen på: